Sociala händelser

Välkomstmottagning i Oslo stadshus, måndagen den 19 juni 16: 30-18: 00

Borgmästaren i Oslo inbjuder dig till ett officiellt välkomstmottagande i Oslo stadshus. Firandet kommer att äga rum i hallen som också är värd för Nobels fredsprisceremoni. Förutom att vara ett av Oslos mest kända landmärken tack vare sin unika stil är stadshuset också känt för fresker och målningar av Henrik Sørensen, som pryder väggar och tak. Kanapéer och drycker serveras och du får också möjlighet att delta i en exklusiv guidad rundtur i stadshuset och få en inblick i Oslos tusenåriga historia.
Välkomstmottagningen är gratis för deltagare och medföljande personer. Förregistrering till evenemanget är obligatorisk.

Evenemangets maximala kapacitet är 320 personer.


Konferensmiddag på Tjuvholmen Sjømagasin, måndag 19 juni 19:00

Konferensmiddagen på måndag är garanterat en av veckans höjdpunkter och kommer att äga rum några minuters promenad från Stadshuset i Tjuvholmen.
Tjuvholmen är ett av Oslos livliga och modernaste stadsdelar och ett stadsförnyelseprojekt som förvandlade stadens tidigare hamnar till ett blomstrande stadscentrum känt för sin provocerande arkitektur. Ön är värd för flera konstgallerier, installationer och museer, några av dem designade av världsberömda arkitekten Renzo Piano, samt köpcentra och en offentlig strand.

Platsen för middagen, Tjuvholmen Sjømagasin, är stolt över att servera de färskaste produkterna från Norges hav och fjordar med en modern twist; Det är den enda fisk- och skaldjursrestaurangen i Oslo som driver en kolgrill som ger deras mat en skarp och autentisk dimension. Där kommer du att behandlas på en utsökt middag och vackert parade viner. Restaurangens terrass gör att du kan se båtarna komma och gå i småbåtshamnen, njuta av utsikten över fjorden och om du stannar tillräckligt sent upplev upplevelsen av en vit natt!
Konferensmiddagen bokas via online-registreringsformuläret.
– Anmälan till konferensmiddagen är 500 NOK och inkluderar middag och utvalda vinpar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *